Kesätöitä kolmelle nuorelle Korpilahden Pohjoisilla kylillä

POKO (Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys) on saanut Jyväs-Riihen kautta Maaseudun kehittämistukea kolmen ensisijaisesti 15-17-vuotiaan nuoren palkkaamiseen kesätyöhön kunkin kuukautta vastaavaksi työajaksi Korpilahden pohjoisille kylille.

Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi yhteisten liikunta- ja retkeilypaikkojen sekä kylätalojen siistimistä ja pientä kunnostamista, ruohon leikkuutta, polttopuuhuoltoa, lasten ja nuorten tapahtumien järjestämistä, kesäkahvilan tai kirpputorin pitoa, tilapäistä lastenhoitoa tai vanhusten auttamista ohjatusti. Työajat ja tehtävät voidaan sopia joustavasti. Kokonaistyöaika on 120 tuntia kullekin palkattavalle 30.8. mennessä suoritettuna. Palkka on 1200 euroa em. työajalta.

Jos olet täyttänyt 15 vuotta,  käytössäsi on liikkumisvälineenä vähintään polkupyörä ja olet kiinnostunut tuottamaan Pohjoisten kylien alueelle yhteistä hyvinvointia edistäviä asioita kesällä 2018, lähetä kuvaus itsestäsi, taidoistasi ja perustelut minkä vuoksi juuri sinä voisit olla sopiva em. tehtävään.  Hakemukset voi lähettää sähköisesti osoitteeseen kuusianne@gmail.com. Lisätietoja saat numerosta 050 339 9898 iltaisin ja viikonloppuisin sekä em. sähköpostiosoitteesta.

Hakuaika päättyy 30.4. Valinnat julkistetaan 2.5. jälkeen. Tehtävät voi aloittaa kun työsopimus on vahvistettu. Koeaika on kaksi viikkoa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s